Skip to content

Ontwerpleider Elektrotechniek

Nijmegen, Gelderland, NetherlandsHealth Care

Job description

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? In deze functie maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam en werk je aan uiteenlopende projecten in de Clean Tech, Healtcare en Real Estate. Samen met je collega's verdiep je je in alle in en outs van het vakgebied. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de verschillende fasen in een project: van initiatieffase tot definitief ontwerp, het bestek en advies in de uitvoeringsfase. Met jouw technische kennis en ervaring draagt je bij aan het behalen van de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Dit doe je voor uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende marksegmenten denk hierbij aan ziekenhuizen als het Radboudumc , NXP Semiconductors, Radboud Universiteit, Wageningen University and Research en Organon. Dit doe je vanuit de focus op duurzaamheid en met innovatieve concepten.


Over de functie

Als Ontwerpleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van het ontwerp binnen diverse projecten. Je werkt samen met ons team in Nijmegen, waarin je bijdraagt aan complexe en uitdagende projecten in verschillende marktsegmenten.


Jouw verantwoordelijkheden:

Je adviseert de klant inhoudelijk in alle fases van het ontwerptraject en ondersteunt de projectmanager in de communicatie over het ontwerp richting klant. Primair speel je ook een belangrijke rol in het contact met externe ontwerpende partners, uitvoerende marktpartijen en overheidsinstanties. Zo participeer je in interne en externe ontwerpoverleggen en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aan jou toevertrouwde installaties. Het betreft de coördinatie zowel met de andere installaties als met het bouwkundig en constructief ontwerp. Je bouwt een goede relatie op met de klant om als adviseur al vroeg bij projecten betrokken te raken.

Je bent onder ander verantwoordelijk voor :

 • Het ontwerp: sturen en bewaken van onze ontwerpen
 • De kwaliteit van het ontwerp en bewaakt het urenbudget van jouw ontwerp(team);
 • Het adviseren van klanten inhoudelijk in alle fases van het ontwerptraject en ondersteunen van de projectmanager in de communicatie over het ontwerp richting klant;
 • Het contact met externe ontwerpende partners, uitvoerende marktpartijen en overheidsinstanties.
 • De interne en externe ontwerp overleggen en voor de coördinatie van de aan jou toevertrouwde elektrotechnische ontwerpvraagstukken. Je bouwt een goede relatie op met de klant om als adviseur al vroeg bij projecten betrokken te raken.


Projecten waarmee je bijdraagt aan een duurzame en veilige wereld

 • Maria Montessori gebouw Radboud Universiteit – Een energieneutraal gebouw (26.000 m2 BVO)
 • Radboudumc - Nieuwhoofdgebouw (45.000m2 BVO) – Een Slim gebouw en het meest duurzame ziekenhuis van Europa met een BREEAM Excellent oplevercertificaat. Daarnaast is het het eerste All Electric Academisch Ziekenhuis.
 • NXP Semiconductors: Hier dragen wij onder andere bij aan het vergroten van productiecapaciteit om het wereldwijde tekort aan chips op te lossen en daarnaast aan het behalen van de ESG doelstellingen.


Het kantoor en team

Het team in Nijmegen bestaat uit 11 collega’s. Het team werkt aan multidisciplinaire projecten. Plezier staat voorop, er zijn geen drempels en kenmerkend is de platte structuur. Het gezamenlijke belang is dat een ieder bijdraagt aan een optimale invulling van de klantvraag. Het kantoor Nijmegen staat bekend om de diversiteit aan projecten: van het marktsegement gezondheidszorg, waar je betrokken bent van bijvoorbeeld een academisch ziekenhuis tot aan Clean Technology-projecten, waar de cleanrooms innovatief en conform technische eisen ontworpen moeten worden. Team Nijmegen doet het allemaal!

Job requirements

Dit vragen wij

Als Ontwerpleider duik je graag de inhoud in, maar je hebt ook oog voor het proces. Je bent in staat om goed te luisteren naar je omgeving. Met jouw creatieve blik draag je bij aan praktische en slimme oplossingen. Je hebt ervaring met een integrale aanpak van projecten en je bent in staat om conceptueel te denken. Ook ben je de persoon met:

 • HBO werk en denkniveau.
 • Een afgeronde opleiding(en) op gebied van elektrotechniek
 • Ruime ervaring binnen alle disciplines van de elektrotechniek
 • Een postieve en pro-actieve attitude
 • Denkt in oplossingen en inspireert anderen
 • Goede communicatie- en presentatievaardigheden


Dit bieden wij

 • Je werkt in een omgeving waarin duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht.
 • (Internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt. Werken aan projecten in meerdere marktsegmenten.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets-& sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen.
 • Flexibele werkuren, werken wanneer jij wilt en hoeveel jij wilt.
 • Een team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Een mobiliteitsbeleid dat ge­zond­heid en duur­zaam­heid voorop heeft staan. Veel van on­ze kan­to­ren lig­gen bij OV-knoop­pun­ten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.

Contact

 • Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie ? Neem dan contact op met Vincent Jansen (Projectteammanager) via +31 6 51 35 58 44. Ben je enthousiast geworden? Reageer met jouw CV via de sollicitatie button

or