Skip to content

Senior Kostenmanager

Den Haag, Zuid-Holland, NetherlandsSpecialism Building Consultancy

Job description

Over de functie

Wij zoeken een enthousiaste kostenmanager met affiniteit voor techniek (elektrotechniek, werktuigbouwkunde is een pre) cijfers en samenwerking. Je bent het financiële geweten van projecten en weet of het past binnen de financiële kaders. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, neemt het voortouw in het opzetten van een standaard werkmethodiek en vind het leuk om te bouwen aan een team van kostenmanagers binnen onze groeiende organisatie.


Dit ga je doen

Als kostenmanager verzorg je een belangrijke adviesrol gedurende alle fases van een project; zowel tijdens de businesscase-, tender-, contract-, ontwerp- en uitvoeringsfase. Je werkt integraal en intensief samen met de collega’s van de verschillende afdelingen en onze klanten. Als onderdeel van de afdeling Special Building Consultancy werk je aan uiteenlopende (inter)nationale projecten voor onder andere moderne kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, industriële gebouwen en universiteiten.

Het opstellen van haalbaarheidsanalyses, begrotingen en ramingen, het adviseren en bewaken hierin en het opstellen van adviesrapportages vormen in basis je belangrijkste taken. Vanzelfsprekend nemen we duurzaamheid, optimalisaties, innovaties, risicomanagement en LCC (life cycle costing) hierin mee.

Job requirements

Dit bieden wij

 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren en locatie, 33 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
 • Bij een internationale werkomgeving horen ook verschillende culturen. Wij zijn scherp op diversiteit en inclusiviteit waardoor je onder andere binnen de 31 vakantiedagen, 2 vrije keuze dagen hebt welke je kan inzetten voor een feestdag naar keuze.
 • Een werkomgeving waar samenwerking, gelijkwaardigheid, transparantie en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. Fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.
 • We hebben een hybride werken beleid. Daarbij krijg je de ruimte om ook deels thuis te werken. Wij geloven erin dat onze afdeling nog dicht bij de mensen hoort te staan, regelmatig aanwezigheid op één van de kantoren van Deerns blijft daarbij essentieel.
 • Met het hybride werken, denken wij ook aan een veilige thuiswerkplek. Deze wordt door Deerns gefaciliteerd met veilige en goede producten om jouw thuiswerkplek arbo-conform en prettig te maken.
 • Op meerdere kantoren (waaronder Eindhoven en Den Haag) is er een personeelsvereniging. Dit weerspiegelt de cultuur van Deerns en uit zich in maandelijkse borrels en leuke activiteiten.


Dit vragen wij

 • Je hebt een afgeronde mbo- hbo- of wo opleiding op het gebied van techniek/economie/management.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je werkt graag samen en communiceert met onze collega’s binnen de verschillende afdelingen zowel nationaal als internationaal.
 • Je bent gemotiveerd en hebt de ambitie om te adviseren binnen onze duurzame, intelligente en toekomstbestendige projecten voor onze diverse opdrachtgevers.


Contact

 Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Leandra Rodenhuis (Unit Director Special Building Consultancy) +31 6 27 06 10 66.


Ben je enthousiast geworden? Reageer met jouw CV en motivatie via de sollicitatie button. Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld. Cv's en/of voorstellen die ongevraagd aan ons worden ge-e-maild worden niet in behandeling genomen!


Over Deerns

In Nederland zijn ca 250 medewerkers werkzaam, internationaal 600. We hebben in Nederland locaties in Den Haag (hoofdkantoor), Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Zwolle en Groningen. Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld zijn. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een veilig en prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

or