Passa ai contenuti

Adviseur Sprinkler

Landelijk, Zuid-Holland, NetherlandsBuilding Physics

Job description

De uitdaging
Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? Kom dan bij ons werken als Adviseur Sprinkler. Brandveiligheid zit in ieder project. Of het nu de nieuwbouw van een ziekenhuis is, het maken van een ‘state of the art’ cleanroom gebouw, de bouw van een (houten) woontoren, of de nieuwbouw, renovatie of transformatie van een (multi tenant) kantoorcomplex. In al deze verschillende ontwerpen speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Als Adviseur Sprinkler binnen Deerns ben je werkzaam in en geef je advies in alle adviesgroepen; Gezondheidszorg, Clean Technology, Vastgoed en Luchthavens. Hierdoor werk je aan een gevarieerd aantal projecten, allerminst saai!


Dit ga je doen

Samen met een team van andere adviseurs en ervaren experts zorg jij er met slimme en effectieve sprinklerconcepten voor dat de gebouwde omgeving (brand)veilig is, wordt en blijft. Jij helpt opdrachtgevers aanwezige brandrisico’s te identificeren en verzint passende concepten om deze risico’s effectief te beperken. Jij zorgt dat onze sprinklerontwerpen voldoen aan de gestelde eisen en passen bij de (uitdagende) wensen van opdrachtgevers. Verantwoordelijk en uitdagend werk! Als Adviseur Sprinkler ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen van UPD’s en het meedenken in ontwerpen voor sprinklerinstallaties van diverse uiteenlopende (internationale) projecten;
  • Het afstemmen van het sprinklerontwerp met interne collega’s en andere (externe) ontwerppartijen in alle fases van het ontwerptraject;
  • Het signaleren van, het communiceren over en het oplossen van knelpunten die te maken hebben met de sprinklerinstallatie;
  • Het vertalen van het UPD naar ontwerp, en uitwerking daarvan in (bestek)tekst, schema’s, op plattegrond en 3D ontwerp (REVIT/BIM);
  • Het verzorgen van kwaliteitsbewaking van projecten in uitvoering.

We zijn op zoek naar een adviseur die in het beginstadium van het project integraal en conceptueel kan adviseren. Jij bent een adviseur met een bredere blik. Daarnaast ga je met alle aspecten aan de slag die om de hoek komen kijken bij projectmatig werken in ontwerpprocessen.


Het team en de projecten
Je komt te werken in een hecht team van junioren, mediors en ervaren experts. Het kernteam bestaat uit 10 collega’s die goed op elkaar ingespeeld zijn met elk hun eigen achtergrond en expertise. Ons team levert de best passende oplossing voor nieuwbouw, renovatie of transformatievraagstukken, voor overheden, bedrijven en instellingen van nagenoeg iedere schaalgrootte. Geen project is hetzelfde! Ben je benieuwd naar onze projecten, klink dan hier.

Job requirements

Dit bieden wij

Je werkt in een omgeving waar brandveiligheid en duurzaamheid in de praktijk worden gebracht.

  • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 33 vakantiedagen en de mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
  • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
  • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid waarin ge­zond­heid en duur­zaam­heid voorop staan. Veel van on­ze kan­to­ren lig­gen bij OV-knoop­pun­ten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.


Jouw Loopbaanpad

Loopbaanontwikkeling stimuleren we binnen Deerns. We zoeken mensen die zich willen blijven verbeteren.  Dat vraagt om ambitie en intrinsieke motivatie om je continu te willen ontwikkelen. Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat. De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! Het volgen van de benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de coaching van collega’s zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag. 


Over Deerns

Deerns is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in ad­vies, ont­werp en uit­voe­rings­be­ge­lei­ding op het vlak van in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca, brandveiligheid, ener­gie­voor­zie­ning en duur­zaam­heid. On­ze ex­per­ti­ses dra­gen bij aan duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen die doen waar­voor ze be­doeld zijn. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een veilig en prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.


Contact

Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie ? Neem dan contact op met de Teammanager Brandveiligheid René van de Beek +31 6 46 20 34 62.

or