Passa ai contenuti

Adviseur Brandveiligheid

Landelijk, Overijssel, NetherlandsBuilding Physics

Job description

De uitdaging
Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? Kom dan bij ons werken als Adviseur Brandveiligheid. Brandveiligheid zit in ieder project. Of het nu de nieuwbouw van een ziekenhuis is, het maken van een ‘state of the art’ cleanroom gebouw, de bouw van een (houten) woontoren, of de nieuwbouw, renovatie of transformatie van een (multi tenant) kantoorcomplex. In al deze verschillende ontwerpen speelt brandveiligheid een belangrijke rol. Als Adviseur Brandveiligheid binnen Deerns ben je werkzaam in en geef je advies over brandveiligheid in alle adviesgroepen; Gezondheidszorg, Clean Technology, Vastgoed en Luchthavens. Hierdoor werk je aan een gevarieerd aantal projecten, allerminst saai!


Dit ga je doen

Samen met een team van andere adviseurs en ervaren experts zorg jij er met slimme en effectieve brandveiligheidsconcepten voor dat de gebouwde omgeving (brand)veilig is, wordt en blijft. Jij helpt opdrachtgevers aanwezige brandrisico’s te identificeren en verzint passende concepten om deze risico’s effectief te beperken. Jij zorgt dat onze ontwerpen voldoen aan de eisen van de wet en passen bij de (uitdagende) wensen van opdrachtgevers. Verantwoordelijk en uitdagend werk! Als Adviseur Brandveiligheid ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het maken van berekeningen en het meedenken in ontwerpen voor brandveiligheid van diverse uiteenlopende (internationale) projecten;
  • Het afstemmen van benodigde brandveiligheidsvoorzieningen met interne collega’s en andere (externe) ontwerppartijen in alle fases van het ontwerptraject;
  • Het signaleren van, het communiceren over en het oplossen van knelpunten die te maken hebben met brandveiligheid;
  • Het vertalen van brandveiligheidsaspecten van ontwerpen naar tekst, plattegrond en 3D ontwerp (REVIT/BIM).

We zijn op zoek naar een adviseur die in het beginstadium van het project integraal en conceptueel kan adviseren. Jij bent een adviseur met een bredere blik. Daarnaast ga je met alle aspecten aan de slag die om de hoek komen kijken bij projectmatig werken in ontwerpprocessen.


Het team en de projecten
Je komt te werken in een hecht team van junioren, mediors en ervaren experts. Het kernteam bestaat uit 10 collega’s die goed op elkaar ingespeeld zijn met elk hun eigen achtergrond en expertise. Ons team levert de best passende oplossing voor nieuwbouw, renovatie of transformatievraagstukken, voor overheden, bedrijven en instellingen van nagenoeg iedere schaalgrootte. Geen project is hetzelfde! Ben je benieuwd naar onze projecten, klink dan hier.


Jouw Loopbaanpad

Loopbaanontwikkeling stimuleren we binnen Deerns. We zoeken mensen die zich willen blijven verbeteren.  Dat vraagt om ambitie en intrinsieke motivatie om je continu te willen ontwikkelen. Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat. De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! Het volgen van de benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de coaching van collega’s zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag. Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s, klik dan hier.


Deerns

Deerns is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in ad­vies, ont­werp en uit­voe­rings­be­ge­lei­ding op het vlak van in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca, brandveiligheid, ener­gie­voor­zie­ning en duur­zaam­heid. On­ze ex­per­ti­ses dra­gen bij aan duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen die doen waar­voor ze be­doeld zijn. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een veilig en prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

Job requirements

Dit bieden wij

Je werkt in een omgeving waar brandveiligheid en duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht.

  • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en de mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
  • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
  • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid waarin ge­zond­heid en duur­zaam­heid voorop staan. Veel van on­ze kan­to­ren lig­gen bij OV-knoop­pun­ten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.

Vragen
Wil je meer weten over werken bij Deerns? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie ? Neem dan contact op met de Teammanager Brandveiligheid René van de Beek +31 6 46 20 34 62.
Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld. Cv's en/of voorstellen die ongevraagd aan ons worden ge-e-maild worden niet in behandeling genomen!


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de branche en onze projecten
Laat dan hier je gegevens achter.

or