Skip to content

Projectmanager Real Estate

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandReal Estate

Functieomschrijving

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? In verband met een groeiende markt zoeken we een ervaren Projectmanager installatietechniek. In deze rol draag je samen met een team specialisten de eindverantwoordelijkheid van meerdere high end projecten en houdt je je bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van het team.


Over de functie

Je bent iemand met een sterke focus op- en uitbouwen van klantrelaties. In verband met de dynamische omgeving waarin je werkzaam zal zijn, ben je in staat om snel te schakelen en flexibel om te gaan met veranderende klantvragen. Je gaat jouw kennis en vaardigheden inzetten om een team te leiden en uit te dagen om telkens te verbeteren. Door jouw technische achtergrond en ruime ervaring in complexe installatietechnische projecten kijk je over de grenzen van de installatietechniek heen en zoek je de verbinding met andere afdelingen. Je kunt opdrachtgevers op inhoud te woord staan en bent in staat om de verbinding te leggen tussen opdrachtgever en de interne organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Het sturen op tijdigheid, financiën en risico’s van de diverse projecten;
 • Het zorgen van verbinding tussen de opdrachtgever en de interne organisatie;
 • Het procesmatige verloop van de projecten en het inhoudelijk adviseren richting de klant;
 • Het aansturen van het projectteam zodat de projecten conform klantspecificaties worden afgerond;
 • Het definiëren van de taken en verantwoordelijkheden binnen het projectteam;
 • Het verder uitbreiden en ontwikkelen van de klantenportefeuille en het team.

Als Projectmanager werk je binnen de divisie Public & Commercial Real Estate en maak je onderdeel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse en operationele aansturing van de divisie.

De Projecten waarmee je bijdraagt aan een duurzame wereld

Samen met een team van specialisten werk je aan toonaangevende projecten voor onze klanten. De gemene deler bij deze projecten is dat er behoefte is aan specialistische kennis en advies op gebied van installatietechniek in de breedste zin. In veel gevallen hebben onze opdrachtgevers ook behoefte aan advies op het gebied van duurzaamheid en bouwfysica. In deze functie draag je met jouw kennis bij aan het creëren van de beste omgeving waar de primaire klantprocessen plaatsvinden. Onze klanten zijn o.a. Rijksvastgoedbedrijf, universiteiten en hogescholen, provincies en gemeenten en uiteenlopende private partijen. Je kan het ene moment werken aan de renovatie van een rechtbank, om vervolgens te adviseren over een nieuw theater of museum, of het managen van je team voor een energieleverend kantoorgebouw.


Hier kom je te werken

Je komt werken in een informele collegiale setting, waarbij je zelf in grote lijnen de balans kunt bepalen tussen het werken vanuit huis of op een van onze kantoren. De uitdaging die we bieden is breed en betreft naast het onderhouden en uitbouwen van de klantcontacten ook het leiden van een team van gemotiveerde technici en ontwerpers en het inschakelen van de juiste specialisten, die ruim vertegenwoordigd zijn binnen Deerns.

We hopen dat je straks, net zoals wij, trots kunt vertellen over de bijdragen welke we vanuit Deerns mogen leveren aan een groot en divers scala van projecttypen.


Over Deerns

Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame-, toekomstbestendige en intelligente installaties die de processen van onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters. Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s, klik dan hier.

Vereisten

Dit bieden wij

 • (Internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt. Werken aan projecten in meerdere marksegmenten.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren en locatie, 33 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen;
 • Bij een internationale werkomgeving horen ook verschillende culturen. Wij zijn scherp op diversiteit en inclusiviteit waardoor je onder andere binnen de 31 vakantiedagen, 2 vrije keuze dagen hebt welke je kan inzetten voor een feestdag naar keuze;
 • Een werkomgeving waar samenwerking, gelijkwaardigheid, transparantie en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan;
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. Fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV;
 • We hebben een hybride werken beleid. Daarbij krijg je de ruimte om ook deels thuis te werken. Wij geloven erin dat onze afdeling nog dicht bij de mensen hoort te staan, regelmatig aanwezigheid op één van de kantoren van Deerns blijft daarbij essentieel;
 • Een veilige en Arbo-conforme thuiswerkplek wordt door Deerns gefaciliteerd;
 • Wij bieden een goede pensioenverzekering met lage eigen bijdrage, diverse aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, collectieve ziektekostenverzekering;
 • We vinden naast samenwerken ook informeel belangrijk en dat uit zich in maandelijkse borrels en leuke activiteiten.

Dit vragen wij

Als Projectmanager stuur je op het proces met een duidelijke link naar de technische inhoud. Je bent in staat om goed te luisteren naar je omgeving. Je snapt de processen van de andere ontwerpteamleden en de business case van onze opdrachtgevers. Met jouw creatieve blik draag je bij aan praktische en slimme oplossingen. Je hebt ervaring met een integrale aanpak van projecten en je bent in staat om conceptueel te denken. Ook ben je de persoon met:

· minimaal HBO werk- en denkniveau;

· Een afgeronde opleiding(en) op gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek;

· Ruime ervaring binnen in de breedte van alle disciplines binnen de installatietechniek;

· Een postieve en pro-actieve attitude;

· Denkt in oplossingen en inspireert anderen;

· Goede communicatie- en presentatievaardigheden

· Besluitvaardig en tactisch in geval van disputen

· Aantoonbare ervaring in het aansturen van integrale teams


Contact

Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16, wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met David Wesdorp (Unit Director Public & Commercial Real Esate) via M +31 6 13 24 39 02. Ben je direct overtuigd en wil je reageren? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en ontvang binnen 3 werkdagen een reactie.

of