Skip to content

Projectleider Luchthavens

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandAirports

Functieomschrijving

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? Kom dan bij ons werken als Projectmanager Luchthavens. In deze functie draag je met jouw kennis bij aan het creëren van de beste omgeving waar de primaire processen plaatsvinden op luchthavens. Werken voor luchthavens betekent een focus op de 24/7-operatie en de veiligheidsaspecten die horen bij een omgeving met grote mensenmassa’s, waarbij de opdrachtgever een complexe organisatie is en je bij elk project met diverse stakeholders te maken krijgt. Wil jij werken in een dynamische en complexe technisch uitdagende omgeving? Dan zoeken wij jou!


Dit ga je doen

Als projectmanager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het leiden van grote en complexe projecten waarin je nauw samenwerkt met andere ontwerppartijen, direct voor luchthavens maar ook voor gerelateerde partijen zoals architecten, airlines en uitvoerende partijen. In verband met de dynamische omgeving waarin je werkzaam zal zijn ben je in staat om snel te schakelen en flexibel om te gaan met veranderende klantvragen en je tegelijkertijd te verdiepen in de behoeften van onze vaste opdrachtgevers. Je gaat jouw kennis en vaardigheden inzetten om een team te leiden en uit te dagen om telkens te verbeteren. Door jouw technische achtergrond en ruime ervaring in complexe projecten kijk je over de grenzen van de installatietechniek heen. Je kun je opdrachtgevers op inhoud te woord staan en je bent in staat om de verbinding te leggen tussen opdrachtgever, ontwerppartijen en de interne organisatie. Als projectmanager ben jij verantwoordelijkheid voor (de 5 belangrijkste verantwoordelijkheden):


 • Het opleveren van het ontwerp of advies binnen gestelde kwaliteit, tijd en budget;
 • Het afstemmen met de opdrachtgever, stakeholders en ontwerpende partijen op procesniveau;
 • Het onderhouden van contacten met klanten en partners;
 • Het organiseren en coördineren van het projectteam;
 • De financiële afhandeling en het resultaat van het project.


Het team en de projecten

Je maakt onderdeel uit van een team met 10 collega’s, Het is een hecht team dat bestaat uit een combinatie van zeer ervaren collega’s en jonge ontwerpers. Het team beschikt over veel kennis die de leden graag met je delen. Er heerst een open cultuur waar men veel waarde hecht aan plezier in het werk . Het team werkt niet alleen in opdracht van luchthavens maar ook voor opdrachtgevers van onze expertisegroepen Clean Tech (NXP, ASML) en Health Care (AUMC, en de Radboud Universiteit Nijmegen). De unit 'Airports' bestaat uit 2 teams die met name in opdracht van luchthavens werken, zowel in Nederland als internationaal. En bezit naast kennis van installatietechniek, ook expertise specifiek voor luchthavenprocessen en -systemen. Dit zorgt ervoor dat je aan gevarieerde projecten werkt en geen dag hetzelfde is.

Ben je benieuwd naar al onze projecten, klik dan hier. ‘’Bij Deerns krijg ik de mogelijkheid om unieke en complexe projecten te managen’’


Over Deerns

Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die de processen van onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters. Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s, klik dan hier.

Vereisten

Dit ben jij

Je bent geïnteresseerd in mensen, leidt een intern team bestaande uit engineers en technisch specialisten en zorgt ervoor dat er een teamprestatie wordt geleverd. Je bouwt aan het team en leerklimaat waar jouw teamleden optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben je instaat om de externe klanten te verbinden met je interne organisatie. Je hebt oog voor je collega’s en coacht je teamleden vakinhoudelijk en in hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent in staat om goed te luisteren naar je klanten en in staat om deze te adviseren bij grote en complexe projecten.

Verder ben je de persoon met:

 • Hbo/WO-opleiding op het gebied van techniek (WTB, Elektrotechniek, Technische bedrijfskunde of vergelijkbaar).
 • Ruime ervaring met complexe (technische, procesmatige, organisatorische) projecten.
 • Ervaring met het aansturen en coachen van mensen.


Dit bieden wij

 • Een functie van 32-40 uur per week.
 • Uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers in de omgeving Eindhoven in de internationale luchthavensmarkt.
 • Een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid dagelijks in de praktijk worden gebracht.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
 • Hybride werken, afwisselend thuis en op kantoor werken
 • Een team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid waar gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.


Contact

Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Faysal el Morabit (Corporate Recruiter) via +31 6 83 02 88 88. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Anke Matijssen  (Manager) via M + 31 6 28 65 88 71. Ben je direct overtuigd en wil je reageren? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en ontvang binnen 3 werkdagen een reactie. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld. Cv's en/of voorstellen die ongevraagd aan ons worden ge-e-maild worden niet in behandeling genomen!

of