Passa ai contenuti

Projectleider Luchthavens

Den Haag, Zuid-Holland, NetherlandsAirports

Job description

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? Kom dan bij onze unit Airports werken als projectleider. In deze functie draag je met jouw kennis bij aan het creëren van de beste omgeving waar de primaire processen plaatsvinden op luchthavens. Werken voor luchthavens betekent een focus op de 24/7-operatie en de veiligheidsaspecten die horen bij een omgeving met grote mensenmassa’s, waarbij de opdrachtgever een complexe organisatie is en je bij elk project met diverse stakeholders te maken krijgt. Wil jij werken in een dynamische en complexe technisch uitdagende omgeving? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van advies- en ontwerpprojecten waarin je nauw samenwerkt met andere ontwerppartijen. Je opdrachtgevers zijn luchthavens maar ook gerelateerde partijen zoals architecten, airlines en uitvoerende partijen. Onze projecten richten zich op het installatietechnisch ontwerp van bijvoorbeeld nieuwe terminals en de renovatie, functiewijziging of verduurzaming van bestaande terminals, pieren en operationele gebouwen. Naast het ontwerpen van gebouwgebonden installaties in een omgeving die 24-7 operationeel moet blijven, richten onze projecten zich ook op het ontwerpen en inrichten van platformen, renovatie en uitbreiding van taxiways en runways, security en operationele systemen en verkeerstorens. Hierbij hebben we een sterke focus op duurzame oplossingen zoals de elektrificatie van ground service equipment en de toepassing van zuinige LED oplossingen voor airfield ground lighting. 

Het team en de projecten

Je maakt onderdeel uit van een team met circa 20 collega’s. Het is een hecht team dat bestaat uit een combinatie van zeer ervaren adviseurs en jonge ontwerpers. Het team beschikt over veel kennis van de operatie en processen van luchthavens, gebouwgebonden installaties en in het bijzonder specifieke luchthavensystemen. Er heerst een open cultuur waar men veel waarde hecht aan het delen van kennis en plezier in het werk. De unit Airports werkt voornamelijk in opdracht van luchthavens, zowel in Nederland als internationaal. Dit zorgt ervoor dat je aan gevarieerde projecten werkt en geen dag hetzelfde is. Doorgroei op termijn naar (sr) projectmanager behoort zeker tot de mogelijkheden en wordt door ons gestimuleerd.


Over Deerns

Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die de processen van onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

Job requirements

Dit ben jij

In verband met de dynamische en complexe luchthavenomgeving, ben je in staat om snel te schakelen en flexibel om te gaan met veranderende klantvragen. Tegelijkertijd kun je je verdiepen in de behoeften van onze vaste opdrachtgevers. Je gaat jouw kennis en vaardigheden inzetten om een projectteam met adviseurs en engineers te leiden en uit te dagen om telkens te verbeteren. Door jouw technische achtergrond en reeds opgedane ervaring ben je in staat om over de grenzen van de installatietechniek heen te kijken: de opgaves zijn vaak multidisciplinair.

Je kun je opdrachtgevers op inhoud te woord staan en je bent in staat om een relatie op te bouwen met de opdrachtgever, deelnemende ontwerppartijen en stakeholders. Uiteraard word je hierbij ondersteund door een team van ervaren adviseurs en (Sr.) projectmanagers.

Verder ben je de persoon met:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde technische opleiding;
 • Enkele jaren ervaring als projectleider, bij voorkeur in de ontwerpfases van bijvoorbeeld utiliteitsbouw;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (zowel geschreven als gesproken). Engels is zeer gewenst.
 • Een positieve en pro-actieve houding.


Dit bieden wij

 • Een functie van 32-40 uur per week.
 • Uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers in de omgeving Eindhoven in de internationale luchthavensmarkt.
 • Een werkomgeving waarin innovatie en duurzaamheid dagelijks in de praktijk worden gebracht.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 33 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
 • Hybride werken, afwisselend thuis en op kantoor werken
 • Een team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid waar gezondheid en duurzaamheid voorop staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten, fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.


Contact

Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie?  Neem dan contact op met Anke Matijssen  (Manager) via M + 31 6 28 65 88 71. Ben je direct overtuigd en wil je reageren? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en ontvang binnen 3 werkdagen een reactie. Acquisitie naar aanleiding van de vacatures op onze website wordt niet op prijs gesteld. Cv's en/of voorstellen die ongevraagd aan ons worden ge-e-maild worden niet in behandeling genomen!

or