Passa ai contenuti

Engineer Elektrotechniek

Den Haag, Zuid-Holland, NetherlandsAirports

Job description

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen?

Ben jij een starter of heb je al enige ervaring als Engineer Elektrotechniek en krijg jij energie van het ontwerpen van duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen zoals luchthavens, ziekenhuizen, sportcomplexen, laboratoria, clean rooms en datacenters? Vind je het daarnaast leuk om met je kennis en ervaring bij te dragen aan de ontwikkeling van het team, dan zoeken wij jou!


Over de functie

Als Engineer Elektrotechniek draag je bij aan het tot stand komen van het elektrotechnisch ontwerp binnen uitdagende projecten op luchthavens. Dit varieert van verbouwingen in en nieuwbouw van terminals en pieren tot het ontwerpen van de specifieke voorzieningen voor vliegtuigopstelplaatsen en de vliegveldlichtinstallatie. Je maakt deel uit van een of meerdere projectteams en werkt samen met de collega’s uit andere disciplines zoals werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek en bouwfysica.

Voor de unit Airports zijn we op zoek naar een junior en medior ontwerper/engineer elektrotechniek. Jij bent inzetbaar voor verschillende complexe projecten. Je werkzaamheden op een rijtje:

 • Je denkt mee in de conceptfase van projecten;
 • Je werkt delen uit van het installatieontwerp zoals de energievoorziening, zwakstroominstallaties, verlichting, telematica en communicatie- en beveiligingsvoorzieningen. Je maakt hierbij gebruik van o.a. Revit (BIM) en AutoCAD;
 • Je maakt veel voorkomende berekeningen zoals kabel- of verlichtingsberekeningen;
 • Je stemt de werkzaamheden af met de ontwerpleider en projectmanager;
 • Als junior of medior engineer ondersteun je de ontwerpleider en projectmanager in de communicatie naar de klant en het ontwerpteam.


Projecten waarmee je bijdraagt aan een duurzame en veilige wereld

 • Schiphol Airport – continue bijdrage aan verschillende renovatie, vernieuwingsprojecten en verduurzamingsopgaven zowel in de terminal als aan airside. Bijvoorbeeld de herinrichting van Vertrekhal 1, verbouwing van Lounge 2, de vervanging van passagiersbruggen en de optimalisatie van de platforminrichting;
 • Renovatie van de landingsbaan en taxibanen op de luchthaven Oostende-Brugge, België;
 • Nieuwbouw terminal en verlenging van de landingsbaan van de Costa ‘d’Amalfi luchthaven, Italië;

Job requirements

Dit ben jij

Je hebt een passie voor techniek, de gebouwde omgeving en luchthavens. Als junior of medior engineer duik je graag de inhoud in maar hebt ook oog voor het proces. Je bent in staat om goed te luisteren naar je omgeving. Met jouw creatieve blik draag je bij aan praktische en slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je werkt samen in multidisciplinaire projectteams en bent in staat om van grof naar fijn te werken.

Je bent nieuw of hebt al wat ervaring opgedaan als engineer elektrotechniek en klaar voor de volgende stap in je carrière.

Ook ben je de persoon met:

 • HBO werk- en denkniveau
 • En afgeronde opleiding in de elektrotechniek of aanverwant
 • Als medior, enkele jaren ervaring in het ontwerpen van elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen. Ervaring met werken in AutoCAD en Revit is een pre.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (zowel geschreven als gesproken). Engels is zeer gewenst.
 • Een positieve en pro-actieve houding


Dit bieden wij

 • Een functie van 40 uur per week met een bijpassend salaris
 • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren en 33 vakantiedagen.
 • Bij Deerns werken we hybride. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om afwisselend thuis en op kantoor te werken.
 • Een team waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.

Een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. Fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.


Over Deerns

Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die de processen van onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.


Contact

Wil je meer weten over werken bij Deerns of de functie inhoudelijk? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Gertjan Harkink (Unit Director Airports) via +31 6 20 97 51 61.Ben je enthousiast geworden? Reageer met jouw motivatie en CV.

or