Passa ai contenuti

Electrical engineer (medior/ senior/ lead)

Den Haag, Zuid-Holland, NederlandLife Sciences

Functieomschrijving

De uitdaging

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen en ben je liefhebber van unieke projecten? Ben jij medior, senior of lead engineer Elektrotechniek en krijg jij energie van het ontwerpen van duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen zoals ziekenhuizen, sportcomplexen, laboratoria, clean rooms en datacenters? Vind je het daarnaast leuk om met je kennis en ervaring bij te dragen aan de ontwikkeling van het team, dan zoeken wij jou.


Over de functie

Als engineer elektrotechniek ben je onderdeel van het tot stand komen van het ontwerp binnen diverse projecten. We zijn op zoek naar engineers voor verschillende units binnen Deerns. In overleg met jou kijken we dan ook in welk team en op welke locatie jij het beste past. Deerns Nederland heeft vestigingen in Den Haag, Groningen, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht.  Jij bent inzetbaar voor verschillende marktsegmenten en vaak complexe projecten. Je werkzaamheden op een rijtje:

 • Je denkt mee in de conceptfase van projecten;
 • Je werkt delen van het installatieontwerp uit conform richtlijnen en werkt deze uit (zoals energievoorziening, brandveiligheid, luchtbehandeling, zwakstroominstallaties, verlichting, telematica en communicatie- en beveiligingsvoorzieningen);
 • Je maakt veel voorkomende berekeningen op het gebied van kabel- of verlichting berekeningen;
 • Je coördineert en stemt de werkzaamheden af met de ontwerpleider;
 • Als medior/ senior engineer ondersteun je de ontwerpleider en projectmanager in de communicatie naar de klant en het ontwerpteam.
 • Als lead engineer Elektrotechniek ben je volledig verantwoordelijk voor het tot stand komen van het ontwerp.

Vereisten

Dit ben jij

Voor deze functie zijn we op zoek naar jou, met een Master - of Bachelor (hbo) opleiding in de Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek. Of een andere technische opleiding met interesse in de gebouw gebonden technieken. Daarnaast heb je al wat ervaring opgedaan als Engineer Elektrotechniek en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Motivatie en de ambitie om duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers is het belangrijkst, de rest leer je on the job!

Als senior/ lead engineer duik je graag de inhoud in maar hebt ook oog voor het proces. Je bent in staat om goed te luisteren naar je omgeving. Met jouw creatieve blik draag je bij aan praktische en slimme oplossingen. Je hebt ervaring met een integrale aanpak van projecten en bent in staat om conceptueel te denken.


Dit bieden wij

 • Uitdagende (internationale) toonaangevende projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt.
 • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
 • Bij Deerns werken we hybride. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om afwisselend thuis en op kantoor te werken.
 • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.
 • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. Fietsen wordt aangemoedigd en je reiskosten worden 100% vergoed op basis van OV.


Over Deerns

Deerns is als onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze expertises dragen bij aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die de processen van onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters. 


Contact

Wil je meer weten over werken bij Deerns of de functie inhoudelijk? Neem dan contact op met Maarten Borgmeijer (Corporate Recruiter) via +31 6 27 85 10 16. Ben je direct enthousiast geworden? Reageer met jouw CV en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

of